Το ακίνητο βρίσκεται εντός του προαστιακού οικισμού της πρωτεύουσας Αθηνών «Ιπποκράτειος πολιτεία» στους πρόποδες του όρους Πάρνηθα.

Το οικόπεδο εντός του οποίου βρίσκεται το ακίνητο έχει έκταση 3.440,00 m² και καταλαμβάνει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Συνεπεία αυτού δεν έχει κοινά όρια με άλλες ιδιοκτησίες.

H θέση του είναι σε σημείο που έχει απεριόριστη πανοραμική θεά ψηλότερα από τις γειτονικές ιδιοκτησίες και τα κτίσματα τους.

'Eχει ήπια κλίση προς τη θεά περιβάλλεται από λιθόκτιστους τοίχους και είναι φυτεμένο εξ ολοκλήρου με ποικιλία δέντρων και καλλωπιστικών φυτών.

Η κατοικία αναπτύσσεται σε δυο τμήματα: της κύριας κατοικίας και του αυτονόμου ξενώνα.

Η διάταξη των όγκων της κατοικίας είναι σε ορθή γωνία έτσι ώστε όλοι οι χώροι της να είναι ανεπτυγμένοι νοτιανατολικά προς τη θέα και γύρω από τις βεράντες και τη μεγάλη ανοικτή πισινά του κήπου.

Οι χώροι των σαλονιών και της τραπεζαρίας έχουν κεκλιμένες στέγες με εσωτερικό ύψος από 3,50 έως 5,00 μ. Η κουζίνα περιλαμβάνει μεγάλο χώρο καθημερινού φαγητού-καθιστικού με άμεση πρόσβαση στις βεράντες και την πισινά.

Στον όροφο το master bedroom έχει επίσης κεκλιμένη στέγη με εσωτερικό ύψος από 4,00 έως 6,00 μ. Έτσι περιλαμβάνει και δεύτερο ανοιχτό επίπεδο πάνω από το χώρο του ύπνου για γραφείο ή βεστιάριο.

Στο υπόγειο υπάρχει μεγάλο playroom σε επαφή με το χώρο της κλειστής πισίνας στρωμένο με ξυλεία τικ τύπου deck με λευκούς αρμούς.

Ο χώρος αυτός έχει τη μια του πλευρά ανοιχτή σε βεράντα με θέα το όρος Πάρνηθα. Είναι εξοπλισμένος με αποδυτήρια, δυο λουτρά, ειδικό φωτισμό και δυνατότητα εγκατάστασης sauna.

Το κλειστό γκαράζ μπορεί να φιλοξενήσει πέντε αυτοκίνητα.

Το διαμέρισμα υπηρεσίας περιλαμβάνει καθιστικό, κουζίνα και λουτρό.

Ο ξενώνας πλήρως ανεξάρτητος με δική του είσοδο και βεράντες περιλαμβάνει δυο επίπεδα με καθιστικό, κουζίνα, wc και master bedroom με δικό του λουτρό.

photos of Ippokratios politeia villa by George Fakaros

Virtual Tours

Images

Press

copyright © Build On Z - created by dagrafix, bee & re.compile